top of page

vin., 08 mar.

|

Centrul BBS Life

CLUJ - Wingwave - Aripile Transformarii 2019

Sunt Cristian Munteanu, singurul Trainer wingwave Coaching din Romania si te invit sa iti impartasesc tot ce ai nevoie sa stii despre wingwave Coaching.

Registration is Closed
See other events
CLUJ - Wingwave - Aripile Transformarii 2019
CLUJ - Wingwave - Aripile Transformarii 2019

Time & Location

08 mar. 2019, 09:00 – 31 mar. 2019, 13:00

Centrul BBS Life, Calea Moților 102, Cluj-Napoca 400000, Romania

About The Event

Salut,

Sunt Cristian Munteanu si te astept la Cluj Napoca ca sa iti ofer potentialitatea timpului transformativ cu ajutorul metodei wingwave:

 1. Modul I: 8-10 martie 2019
 2. Modul II: 30-31 martie 2019

Daca esti absolvent al Facultatii de Psihologie sau esti NLP practitioner, trainer, coach, atunci acest curs iti este dedicat tie. Pe parcursul celor doua module vei putea:

 • invata sa folosesti si sa combini cele trei elemenete constitutive (NLP, EMDR, testul miostatic) in sensul pe care il presupune wingwave coaching
 • accesul la comunitatea mare din Grupul Inchis de dezvoltare continua, in care vei numai coachi wingwave, plus materiale si filme cu multe demonstratii de la formarile trecute
 • participa la umatoarele monitorizari
 • primi diploma de Coach wingwave la finalul celor doua module, diploma recunoscuta de Besser Siegmund Institut din Hamurg, Germania pe plan international
 • utiliza titulatura de Coach wingwave

Te vei convinge singur de eficienta si rapiditatea metodei pe care vreau sa o impartasesc cu tine.

Te invit sa grabim impreuna procesul de a face cati mai multi clienti fericiti, transformandu-i din persoane cu blocaje emotionale si traume in oameni liberi care isi asuma puterea personala!

Ne vedem la Cluj :)

Tickets

 • Early Bird Modul 1 si 2

  Salut, Sunt Cristian Munteanu si te astept la Cluj Napoca ca sa iti ofer potentialitatea timpului transformativ cu ajutorul cursului Wingwave, programat in doua module pe 24 - 26 august si 8-9 septembrie. Daca esti absolvent al Facultatii de Psihologie sau esti NLP practitioner, trainer, coach, atunci acest curs iti este dedicat tie. Te vei convinge singur de eficienta si rapiditatea metodei pe care vreau sa o impartasesc cu tine.

  850,00 EUR
 • Late Bird Modul 1 si 2

  Salut, Sunt Cristian Munteanu si te astept la Cluj Napoca ca sa iti ofer potentialitatea timpului transformativ cu ajutorul cursului Wingwave, programat in doua module pe 24-26 august si 8-9 septembrie. Daca esti absolvent al Facultatii de Psihologie sau esti NLP practitioner, trainer, coach, atunci acest curs iti este dedicat tie. Te vei convinge singur de eficienta si rapiditatea metodei pe care vreau sa o impartasesc cu tine.

  950,00 EUR

Total

0,00 EUR

Share This Event

bottom of page