top of page

Wingwave

Cristian Munteanu, fondatorul Aripile Transformarii, Coaching & Training Transformativ, este Master Trainer wingwave – singurul Trainer din Romania cu competente de formare pe wingwave. In experienta sa de peste 10 ani s-a remarcat ca fiind Master Trainer NLP, coach NLP si Wingwave, membru al Asociatie Romane de Programare Neuro-Lingvistica si membru al Societatii Romane de Coaching.

1

CRISTIAN MUNTEANU

FONDATOR @

ARIPILE TRANSFORMARII SI COACHING & TRAINING TRANSFORMATIV

 • Grey Twitter Icon

Cred cu tarie ca nu exista imposibil. Putem realiza orice ne dorim. Trebuie doar sa lasam in spate obstacolele si sa fim liberi.

Cristian Munteanu, fondatorul Aripile Transformarii, Coaching & Training Transformativ, este Master Trainer wingwave –singurul Trainer din Romania cu competente de formare pe wingwave. In experienta sa de peste 10 ani s-a remarcat ca fiind Master Trainer NLP, coach NLP si wingwave, membru al Asociatie Romane de Programare Neuro-Lingvistica si membru al Societatii Romane de Coaching.

 

WINGWAVE

ARIPILE TRANSFORMARII

 • Grey Twitter Icon

Ce este Wingwave?

Wingwave Coaching este o metoda de coaching emotional de scurta durata. A fost dezvoltata de Cora Besser-Siegmund si Harry Siegmund, psihologi germani si traineri in domeniul managementului la Besser-Siegmund Institut in Hamburg, Germania, la mijlocul anilor '90.

Wingwave Coaching combina:

 • EFICACITATEA Stimularii bilaterale a emisferelor cerebrale prin „activarea” fazelor REM (de exemplu: mişcarea rapida a ochilor, stimularea bilaterala auditiva sau kinestezica)

 • RAPIDITATEA si lucrul pe PROCES din Programarea Neuro-Lingvistica

 • PRECIZIA Kinesiologiei aplicata (testul miostatic) pentru a ghida procesul şi pentru a evalua eficacitatea

Toate acestea ajuta wingwave sa fie un isntrument excelent pentru prelucrarea emotiilor care ne limiteaza in diversele aspecte ale vietii.

 

 WINGWAVE

ARIPILE TRANSFORMARII

 • Grey Twitter Icon

Cum functioneaza Wingwave?

Wingwave foloseste precizia testului Kinesiologic pentru a ajunge la temele din spatele problemelor si a le prelucra rapid si eficient folosind in acest sens combinatia dintre modalitatea naturala de echilibrarea a creierului (visele REM), adica EMDR, si Programarea Neuro Lingvistica.

 

WINGWAVE

ARIPILE TRANSFORMARII

 • Grey Twitter Icon

Cand si unde poate fi folosit

Practic, in aproape orice domeniu al vietii:

 • Cresterea creativitatii si realizarea performantei

 • Fixarea unor obiective la nivelul inconstientului si, prin aceasta, trasformarea lor in realitate

 • Transformarea convingerilor limitative in convingeri aducatoare de succes

 • Stres provocat de tensiuni in cadrul intreprinderilor, profesional, relational, familial; mari dezamagiri in relatiile interumane, incat se ajunge la tendinta de a simti ca: „totul se prabuseste”

 • Rani interioare provocate de catre alti oameni, prin care imaginea de sine ajunge sa se clatine; procesele de tristete profunda survenite in urma despartirii/pierderii unei persoane dragi

 • Bulversari aparute din motive aparent lipsite de importanta, precum mici insulte, pentru ca la baza se afla un conflict din timpuri mai vechi

 • Schimbarea atitudinii fata de substante daunatoare sau comportamente distructive (vicii)

 

WINGWAVE

BENEFICII

 • Grey Twitter Icon

De ce trebuie sa faci acest curs

 1. Eficienta – schimbarea devine foarte rapida. Clientul nu trebuie sa faca zeci de sedinte pentru a obtine o schimbare, ci poate fi obtinuta de cele mai multe ori intr-o singura sedinta .

 2. Control asupra procesului – Cu ajutorul testului se face conectarea direct la nivelul inconstientului, iar inconstientul clientului stie care sunt problemele, de unde vin, cum se pot rezolva si ce resurse sunt disponibile.

 

CERTIFICAT RECUNOSCUT INTERNATIONAL

La sfarsitul cursului Wingwave - Aripile Transformarii, toti cursantii vor primi un certificat in limba romana si germana, ce este recunoscut la nivel international.

Demonstratie wingwave
2
3
4
5
6
7
8
bottom of page